ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Το νέο υπερσύγχρονο σύστημα εφαρμογής Laser, X-Lase Plus Diode + Alex Pre, έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις υψηλότερες απαιτήσεις των επαγγελματιών αισθητικής και ιατρικής αισθητικής, για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, σε όλες τις περιοχές του σώματος.

Η συσκευή Χ-Lase Plus Diode +Alex Pro θεωρείται το “Χρυσό  Πρότυπο” των Laser αποτρίχωσης, καθώς εκπέμπει σε δύο μήκη κύματος κατ’ επιλογή: αυτό του Alexadrite στα 755Nm και του Diode στα 810Nm, που εγγυώνται μέγιστη αποτελεσματικότητα σε κάθε τύπο δέρματος και χρώμα τρίχας.

Επιλέξετε το νέο, επαναστατικό σύστημα αποτρίχωσης στο κέντρο αισθητικής Golden Life, στο Χαλάνδρι και απαλλαγείτε μια και καλή απ’ την τριχοφυΐα.

ΠλεονεκτΗματα
  • Γρήγορη και ανώδυνη θεραπεία
  • Κατάλληλο για όλους τους φωτότυπους
  • Κατάλληλο σε κάθε τύπο δέρματος
  • Κατάλληλο σε κάθε χρώμα τρίχας
  • Εφαρμογή σε κάθε εποχή και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου

Αποτελεσματικότητα σε όλους τους τύπους δέρματος (Fitzpatrick  I -VI) καθώς και σε μαυρισμένο δέρμα, μετά την έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία

ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Βασικό κομμάτι της προσωπικής περιποίησης κάθε γυναίκας είναι και η αποτρίχωση. Το Ινστιτούτο μας ειδικεύεται στην αποτρίχωση με κερί, με τον πιο ανώδυνο και ασφαλή τρόπο.

Είτε μιλάμε για ευαίσθητες περιοχές, ευερέθιστα δέρματα, αποτριχώσεις σε έφηβες ή άνδρες, οι αισθητικοί μας είναι έτοιμες να σας χαρίσουν απαλό δέρμα σε λίγα μόνο λεπτά. Χωρίς αλλεργίες, κοκκινίλες, πόνο ή θυλακίτιδα.

Το σίγουρο είναι ότι θα απαλλαγείτε από την τριχοφυϊα σε πρόσωπο και σώμα, βλέποντάς την να εξασθενεί με τον πιο φυσικό τρόπο.

ΠλεονεκτΗματα
  • Το κερί που χρησιμοποιείται είναι βιολογικής προέλευσης.
  • Αποχαιρετίστε λοιπόν κι εσείς τα ξυραφάκια και καλωσορίστε ασύγκριτα λείο και μεταξένιο δέρμα, στο κέντρο αισθητικής Golden Life!
  • Αποτελεσματικότητα σε όλους τους τύπους δέρματος (Fitzpatrick  I -VI) καθώς και σε μαυρισμένο δέρμα, μετά την έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία

ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η αποτρίχωση με κλωστή είναι μια φυσική τεχνική αφαίρεσης τρίχας χωρίς χημικά, που χρησιμοποιεί νήμα από 100% βαμβάκι.

Η χρήση του νήματος στο πρόσωπο έχει ελάχιστες πιθανότητες ερεθισμού και είναι κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα, ειδικά για άτομα που έχουν αλλεργίες σε χημικές μεθόδους.

Είναι μια αρχαία μέθοδος που προέρχεται από την Κεντρική Ασία και την Ινδία.

Γίνεται συνήθως στα φρύδια, στο άνω χείλος, στο πηγούνι καθώς και σε άλλες περιοχές του προσώπου.

 

ΠλεονεκτΗματα

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ο σχηματισμός των φρυδιών είναι πολύ σημαντικός για την ομορφιά και την αρμονία του προσώπου. 

Το σχήμα, το πάχος και το μήκος των φρυδιών πρέπει να είναι ανάλογα ταιριαστό με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Σε κάθε περίπτωση, τα καλοσχηματισμένα φρύδια αναδεικνύουν και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου, τονίζουν το βλέμμα και διευκολύνουν το μακιγιάζ, που φαίνεται εντυπωσιακότερο χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Ανάλογα την ηλικία, το σχήμα του προσώπου σας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, διαμορφώνουμε το τέλειο σχήμα που σας ταιριάζει!

 

ΠλεονεκτΗματα